Over Bloom

Bloom interim staat voor bloei door ontwikkeling. Bloom geeft richting en ondersteunt organisaties in de ontwikkeling van mensen en het ontwikkelen en implementeren van een optimaal opleidingsbeleid. In het creëren van bloei staat het laten ontkiemen van talent, het ontplooien van de mens door kennis en professionele begeleiding, centraal. Dit hebben we terug laten komen in het logo.

Bloom Interim HR concept

Over Wendy

Als drijvende kracht achter Bloom vind ik het ontzettend belangrijk dat mensen doen wat ze leuk vinden en daar energie van krijgen. Dat mensen worden geprikkeld om nieuwe uitdagingen aan te gaan en vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Een CV of opleidings-niveau is voor mij nietszeggend, de mens en zijn/haar drive zijn voor mij haakjes waar ontkiemen kan beginnen en veranderingen (of ontwikkeling/bloei) ingezet kan worden.

Kijkend naar mijn CV (van oorsprong Laborante Microbiologie en Professioneel ruiter) hadden maar weinig mensen kunnen bedenken dat ik uiteindelijk Bloom zou oprichten. Ik ben mijn voormalige werkgevers dan ook dankbaar dat ze vooral naar mij als persoon hebben gekeken en kansen hebben geboden om mij destijds verder te laten ontkiemen tot adviseur Opleiden & Ontwikkelen.

De daadwerkelijke ontplooiing vond plaats na mijn studie verandermanagement. Waarbij theorie en praktijk samenvloeide en de rol/positie van opleiden in verandertrajecten steeds duidelijker werd. Dit was het moment dat ik wist wat ik leuk vind en wat mij drijft.

Door nu, via Bloom, organisaties richting en advies te kunnen geven maakt dat ik iedere dag doe wat ik leuk vind! Wat blijft is het paardrijden en het verrichten van onderzoek maar dan binnen organisaties. Juist deze combinatie geeft mij de energie om ieder dag met veel plezier bezig te zijn.

Ik hoop u snel te ontmoeten om samen uw organisatie te laten bloeien!

Wendy
Pokon voor uw organisatie!

STEL UW VRAAG

of maak een afspraak

Wij helpen u graag verder met vraagstukken rondom uw ontwikkelbeleid.
Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefonisch!

Contact per e-mailT: 06 15 44 93 06